Adsolutely inhuren als externe marketingmanager

Er gebeurt vanalles in je bedrijf. Er zijn wat advertenties, er gaan wat social media posts online elke week en er zijn maandelijks wel blogs. Maar, niet ieder bedrijf heeft iemand in huis die alles overziet en de kwaliteit controleert. Hierdoor mist de rode draad in de strategie vaak. De reden voor het ontbreken van een marketing manager komt al snel neer op budget. Adsolutely lost dit op. Je huurt mij alleen in voor de uren die je daadwerkelijk nodig hebt!

Huur een extern marketing-manager

Er gebeurt vanalles in je bedrijf. Er draaien wat advertenties, er gaan wat social media posts online elke week en er zijn maandelijks wel blogs. Maar, niet ieder bedrijf heeft iemand in huis die alles overziet en de kwaliteit controleert.

Hierdoor mist de rode draad in de strategie vaak. De reden voor het ontbreken van een marketing manager komt al snel neer op budget. Adsolutely lost dit op. Je huurt mij alleen in voor de uren die je daadwerkelijk nodig hebt!

Gecertificeerd Leadinfo Consultant Adsolutely - partner voor meer leads

Een B2B strategie op maat

Maatwerk is bij Adsolutely standaard

Ieder bedrijf heeft een unieke, eigen strategie nodig. Met losse flarden of een standaard-oplossing kom je niet verder. Maar, zelfs de meest unieke strategie bouw je wél op bewezen marketingprincipes. Deze principes pas ik toe in de voor jouw organisatie ontwikkelde strategie. Ik zorg ervoor dat deze goed uitgevoerd en opgevolgd wordt.

Hoe dat eruit ziet? Meetings met jou en/of je marketingteam, een uitgedachte advertentiestrategie, een plan voor de social media posts en doorlopend feedback en advies over alle output. Je marketing wordt hiermee niet alleen sterker en effectiever, ook de kennis binnen de organisatie groeit!

Een externe marketingmanager ondersteunt bij:

Je uitdaging

“Volgens mij werkt de marketing niet, ik zie nauwelijks resultaat. Kan dit wel uit?”

Mijn oplossing

Alle activiteiten weer stroomlijnen en laten werken naar 1 concreet doel

Het resultaat

Doelgericht werken, inzicht in de cijfers, meer zichtbaarheid, groei en leads

Adsolutely Online | Marketing | Freelance Marketeer Thessa de Haan | Eigenaresse Adsolutely Marketing

Externe marketingmanager inhuren?

Ik begrijp je uitdagingen. Samen bouwen we een strategie waar je achter staat.

Met de uitvoering help ik jou of je team. Via rapportages houd ik je op de hoogte van de voortgang. Je huurt me al in vanaf 8 uur per maand!

De cijfers op een rij

bedrijven geholpen

jaar ervaring

(vanaf) per maand

Thessa de Haan, eigenaar van Adsolutely Online Marketing Consultancy en Strategie aan de telefoon

Adsolutely is je go-to marketing manager

Ik ben Thessa de Haan, eigenaresse van Adsolutely. Weet jij dat er meer te halen valt uit jouw marketing en sales en wil je het nu écht eens goed aanpakken? Daar kan ik je bij helpen!

Met Adsolutely kies je voor advies en strategie gebaseerd op de principes van neuromarketing. Met mijn jarenlange ervaring als ondernemer én marketeer, weet ik precies wat er nodig is voor een succesvolle strategie.

Met een externe marketing manager heb je wel de lusten, maar niet de lasten. Ik ben je ondersteuning op gebied van marketing, en geef je het advies dat je nodig hebt om te groeien. Zo zorg ik dat je marketing écht zin heeft.

Zij zeiden al Adsolutely YES!

Dankzij de positionering en contentstrategie van Thessa kreeg ik mijn focus terug. Die was ik onderweg namelijk een beetje verloren. Al vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak. Thessa is oprecht, stelt kritische vragen en denkt ontzettend goed mee.

Het was de beste keuze die ik had kunnen maken. Binnen twee maanden had ik mijn investering terug en groeide mijn omzet flink. Ik heb nog niet eens al onze plannen uit kunnen rollen omdat ik het zo druk heb! Dus dat belooft nog wat. Voor iedereen die nu nog twijfelt: ga bij Thessa op de koffie. Haar advies is goud waard.
Sophie Spendel
Animatiestudio Bewegend Wild
This is the first time I have worked with Thessa and I was impressed from the very first time I connected with her. The level of professionalism as well as the knowledge that she has is something that is rare in this industry. Throughout every single interaction I had with her, I felt that she was looking after me exactly the way I needed. I will be working with Thessa in the future many times and am so grateful and thankful that she and I crossed paths.
Arian Samouie
Mind Matters Healing
Erg fijne samenwerking gehad met Thessa. Ze weet iedere opdracht goed te vertalen en op een juiste manier te sturen naar een mooi eindresultaat!
Joey van den Berg
STEEN. Marketing
Thessa heeft mij geholpen met mijn positionering als startende ondernemer in Groningen! We hebben o.a. gekeken naar de positionering van concurrenten en hoe ik me kan onderscheiden van deze concurrenten. Hierdoor heb ik helder wat mijn positionering is. Vanuit hier heb ik een content kalender ontwikkeld voor social media, zodat ik mijn doelgroep kan bereiken. Ik kan het zeker aanraden!
Arno Elevelt
Bter Hypotheekadvies
Als mensen mij vragen of de samenwerking met Adsolutely mij bevalt zeg ik Adsolutely yes! Het resultaatgericht werken, hoge mate van kwaliteit en kunde samen met een goede dosis advies, inspiratie, visie en vakvrouwschap maakt dit marketing bureau een absolute aanrader.
Brian Nonkes
Bureau Framed

Jouw pad naar succes

Met advertenties op kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Google of elders bereik je met juist ingestelde gedetailleerde targetting jouw ideale B2B klant. Onder mijn begeleiding boren we op deze manier nieuw bereik aan, maar bereiken we ook de meest geïnteresseerde prospects opnieuw. Zo houden we je leads warm en kunnen ze makkelijker converteren.

Advies over je funnel

Een goede funnel komt voort uit een doordachte klantreis. Samen brengen we de klantreis, problemen en doelen van je doelgroep in kaart om zo kansen te spotten. Met de inzichten ondersteunen we prospects zo goed mogelijk op hun reis naar jouw dienst en positioneren we je als de meest betrouwbare expert.

 Bereik je juiste prospects

Stel, jouw prospects zijn HR managers in regio Groningen met een interesse voor software, dan stel ik de advertenties zo in dat we precies die mensen bereiken. Daarnaast helpt Adsolutely bestaande leads uit te sluiten, om te voorkomen dat er onnodig budget uit wordt gegeven.

Ook voor je content

Om zoveel mogelijk uit een strategie te halen, moet ook de social media content van hoge kwaliteit zijn. Adsolutely zorgt dat hier vaste terugkerende thema’s en rubrieken ontstaan zodat er consistent goede posts online kunnen komen. Daarnaast onderzoeken we of we ook anderen kunnen activeren om via eigen kanalen te posten.  

}

Kan al vanaf 2 uur per week

Het hoeft geen enorme investering te zijn

Werkt op afstand

Meetings vinden gemakkelijk online plaats

w

Het gaat vanzelf

Ik werk zelfstandig volgens plan met jou of je team

Veelgestelde vragen
Kun je ook helpen bij de uitvoering?

Alle social media advertenties kan ik voor je opzetten en uitvoeren. Voor alle andere marketingactiviteiten raad ik externe partners aan (die je via mij kunt inhuren) of stem ik af met je team. Mijn waarde zit in mijn kennis over omnichannel funnels, neuromarketing, copywriting en overtuigingsprincipes en in mijn sturing en advies hierover.

Wat zijn je tarieven?

Omdat alles maatwerk is, werk ik met pakketten. Zo kan ik je het voordeligst helpen. Hierbij neem je modulair diensten af zoals feedback, consultancy/advies, strategie en management. Huur je me wel per uur in? Dan is mijn uurtarief €125 excl. BTW.

Hoeveel bedrijven heb je al geholpen?

In mijn carrière als marketingmanager heb ik meer dan 35+ MKB-bedrijven en dienstverleners/freelancers ondersteund naar meer groei en succes. 

Adsolutely’s koppelt je marketing ook aan je sales

Door te werken met Leadinfo spot jij kansen die je anders onbenut zou laten.

Adsolutely is ook Leadinfo consultant

Krijg inzicht in de leads die op je website landen, zodat je ze kunt opvolgen. Adsolutely stelt je omgeving zo in dat jij alleen de beste leads zo in je mailbox of Hubspot krijgt. Deze marketing automation brengt je proces naar het volgende niveau!

Heb je nog vragen?