Creëer marketing magie voor jouw bedrijf

Download hieronder mijn gratis ebook met daarin de 6 belangrijkste stappen om de basis te leggen en door te groeien naar jouw droomomzet.

Jij en ik houden van actie. Dit ebook staat daarom niet alleen bomvol met gouden informatie, maar bevat ook handige opdrachten om je direct op weg te helpen. Hiermee pas je je nieuwe inzichten direct toe. Dit zijn 20+ pagina’s met relevante marketingtheorie waarmee je direct verschil maakt. Hier vind je geen algemene tips, maar échte concrete kennis die onmisbaar is voor jouw groei.

⭐️ Ebook met duidelijke strategietips
⭐️ In 6 stappen naar marketing die converteert
⭐️ Principes uit de neuromarketing made easy

Marketing MAgie ebook Adsolutely
Thessa de Haan, eigenaar van Adsolutely Online Marketing Consultancy en Strategie aan de telefoon

Adsolutely is je go-to marketing manager

Ik ben Thessa de Haan, eigenaresse van Adsolutely. Weet jij dat er meer te halen valt uit jouw marketing en sales en wil je het nu écht eens goed aanpakken? Daar kan ik je bij helpen!

Met Adsolutely kies je voor advies en strategie gebaseerd op de principes van neuromarketing. Met mijn jarenlange ervaring als ondernemer én marketeer, weet ik precies wat er nodig is voor een succesvolle strategie.

Met een externe marketing manager heb je wel de lusten, maar niet de lasten. Ik ben je ondersteuning op gebied van marketing, en geef je het advies dat je nodig hebt om te groeien. Zo zorg ik dat je marketing écht zin heeft.

Zij zeiden al Adsolutely YES!

Dankzij de positionering en contentstrategie van Thessa kreeg ik mijn focus terug. Die was ik onderweg namelijk een beetje verloren. Al vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak. Thessa is oprecht, stelt kritische vragen en denkt ontzettend goed mee.

Het was de beste keuze die ik had kunnen maken. Binnen twee maanden had ik mijn investering terug en groeide mijn omzet flink. Ik heb nog niet eens al onze plannen uit kunnen rollen omdat ik het zo druk heb! Dus dat beloofd nog wat. Voor iedereen die nu nog twijfelt: ga bij Thessa op de koffie. Haar advies is goud waard.

Sophie Spendel
Animatiestudio Bewegend Wild
Als mensen mij vragen of de samenwerking met Adsolutely mij bevalt zeg ik Adsolutely yes! Het resultaatgericht werken, hoge mate van kwaliteit en kunde samen met een goede dosis advies, inspiratie, visie en vakvrouwschap maakt dit marketing bureau een absolute aanrader.
Brian Nonkes
Bureau Framed
Thessa heeft mij geholpen met mijn positionering als startende ondernemer in Groningen! We hebben o.a. gekeken naar de positionering van concurrenten en hoe ik me kan onderscheiden van deze concurrenten. Hierdoor heb ik helder wat mijn positionering is. Vanuit hier heb ik een content kalender ontwikkeld voor social media, zodat ik mijn doelgroep kan bereiken. Ik kan het zeker aanraden!
Arno Elevelt
Bter Hypotheekadvies
This is the first time I have worked with Thessa and I was impressed from the very first time I connected with her. The level of professionalism as well as the knowledge that she has is something that is rare in this industry. Throughout every single interaction I had with her, I felt that she was looking after me exactly the way I needed. I will be working with Thessa in the future many times and am so grateful and thankful that she and I crossed paths.
Arian Samouie
Mind Matters Healing
Erg fijne samenwerking gehad met Thessa. Ze weet iedere opdracht goed te vertalen en op een juiste manier te sturen naar een mooi eindresultaat!
Joey van den Berg
STEEN. Marketing

In dit ebook leer je:

Marketing Magie ebook Adsolutely

✅ Welk element uit de neuromarketing je kunt toepassen om in te spelen op de grootste motivatie van je klant, om zo soepeler te verkopen.

✅ Welk type marketing bij jou, je doelgroep én je bedrijf past.

✅ Welke slimme systemen je allemaal kunt gebruiken om je marketing te automatiseren, zodat je je omzet kunt boosten zonder 1 vinger uit te steken.

✅ Hoe je aan de hand van scenario’s schrijft op de emotie van je potentiële klant, waardoor ze zichzelf direct herkennen en makkelijker converteren.

✅ Hoe je een (passief) aanbod creëert dat past bij de grootste pijn van jouw klant, zodat je aanbod een no-brainer wordt en je deze gemakkelijk in de markt zet.